24*7 NOODGEVAL SERVICE

Onze Diensten

Onderhoud

Wil u dat uw huis er weer tiptop uitziet? Moet er schade hersteld worden? Wij van Zoetermeerse Loodgieters zorgen ervoor dat al uw onderhoud vakkundig uitgevoerd wordt.

Rioolreiniging

Wil u uw woon- en werkcomfort stabiel houden zonder last te hebben van stankoverlast en verstoppingen? Wij helpen u graag. Met vakkundig rioolbeheer heeft u geen zorgen!

Renovatie

Renovatieplannen voor uw badkamer of keuken? Zoetermeerse Loodgieter verzorgt renovatie werkzaamheden én bijkomend leidingwerk en elektra. Wij werken altijd volgens de wettelijke bepalingen.

Sanitair

Behoefte aan een nieuwe badkamer, douche, toilet of wasruimte? Niets is zo lekker als een frisse badkamer! Wij vervangen, plaatsen sanitair en verzorgen al het bijbehorende leiding- en tegelwerk.

Lekkages

Lekkages zijn niet alleen vervelend maar leiden vaak tot onveilige situaties. Deze moeten zo snel mogelijk verholpen worden om verdere schade te voorkomen. U kunt ons altijd bereiken voor dak-, gas- of water lekkages.

Dakbedekking

Voor dakbedekking geldt maar 1 ding; het moet goed en waterdicht worden aangebracht. Wist u dat er dakbedekking is in alle soorten en maten? Zoetermeerse Loodgieter is specialist in onder andere platte daken, schuine daken, EPDM, koper- en zinkwerk.

Verstopping

Niets is zo vervelend als een verstopping van een riool, afvoer, toilet of gootsteen. Doordat wij gebruikmaken van uitstekende apparatuur vinden en verhelpen wij verstoppingen nauwkeurig. Daarnaast reinigen wij uw afvoer grondig.

Gas, Water, CV

Heeft u een gas lekkage? Bel dan met spoed en draai de hoofdgaskraan uit.Veiligheid is van levensbelang wanneer het gaat om gas, water en CV. Zoetermeerse Loodgieter werkt daarom zeer nauwkeurig volgens de vastgestelde wetgeving.