riool verstopping

Afspraak maken

ontstoppen

Riool ontstopt?

Als specialist in rioleringswerk verzorgen wij zowel preventieve reiniging als ontstopping van leidingen, afvoer en riolering. Wij kunnen elke diameter riolering reinigen en ontstoppen. De ontstopping wordt gedaan zonder hak- en breekwerk. Kortom: een schone leiding, zonder overlast. Maar hoe ontstoppen we de riolering zonder hak- en breekwerk?

 

 

Mechanische reiniging

Mechanische reiniging is geschikt om  afvoerleidingen binnenshuis, bijvoorbeeld uw toilet, wastafel, gootsteen of keukenafvoer te reinigen. Onze monteurs frezen de afvoersystemen schoon tot de leidingen weer hun oorspronkelijke diameter hebben. Mechanisch  reinigen is een milieubewuste methode voor het ontstoppen van rioleringen. De verstoppingen binnenshuis worden zo snel mogelijk opgelost door middel van deze methode.

Waterdruk reiniging

Voor het ontstoppen van grondafvoerleidingen rondom het huis (riool ontstopping)  maken wij gebruik van hoge waterdruk reiniging.  De leiding wordt dan schoongespoeld, zodat restanten van de verstopping verdwijnen. Het verstopte riool aanpakken is niet eenvoudig, door te zorgen dat er geen herhaling van de verstopping plaatsvindt en door het versterken van de constructie of maken van de gehele constructie maakt het vooral lastig om het aan te pakken.

Oplossingen voor het verstopte riool zijn onder andere de professionele toepassing van hoge druk water systemen die met behulp van een roterende kop en een hoge druk waterslang in het rioleringssysteem wordt gebracht. De kop trekt de gehele slang voort en snijdt en spoelt ondertussen de vervuiling weg. Het ontstoppen van een riolering met hoge druk water is echter wel vakwerk; er zijn tientallen soorten spuitkoppen en niet elk riool is bestand tegen de druk.

klik hieronder om een afspraak te maken:

Afspraak maken